Duikteam

Scuba Services heeft ook een Duikteam waarin vrijwilligers het Team aansturen om zo deze leuke hobby met elkaar te kunnen beoefenen.

In de zomermaanden maken we elke 2 weken een duik of organiseren we een andere activiteit. Deze zijn op de agenda te vinden. We verzamelen tussen 09:30 en 10:00 uur. We vertrekken om 10:00 uur naar een duikstek.

In de winterperiode (december tot en met maart) hebben de duikteamleden de mogelijkheid om kostenloos gebruik te maken van het binnenzwembad 't Gastland te Rhenen. Ook dit vindt plaats op de zondag. Het zwembad staat van 13.30 tot 15.00 tot onze beschikking.

Naast deze geplande duiken op de zondagen, wordt er door leden onderling ook gedoken. Zo is het in de winkel altijd een komen en gaan van duikers. Duikteamleden kunnen hierover overleggen op het forum.

Verder worden er "vakantie" activiteiten georganiseerd, waar je ruim van tevoren van op de hoogte wordt gebracht, zodat je voor jezelf kunt bepalen of je mee gaat. Eventuele vakanties variëren van weekendjes naar Zeeland en België tot langere vakanties naar verder afgelegen oorden zoals Malta, Spanje, Egypte, Kroatië. Zelfs Bali behoort tot de mogelijkheden. Gedurende het seizoen worden er ook verschillende wal activiteiten georganiseerd zoals een BBQ of brunch, waar alle leden tijdens het eten al hun duikerslatijn kwijt kunnen.

Meer artikelen
Duik Team Scuba Services