Advanced Open Water Diver

Om je duikvaardigheden bij te houden is het natuurlijk belangrijk om regelmatig te duiken. De PADI Advanced Open Water cursus is de manier om deze vaardigheden uit te breiden en verder te ontwikkelen. In deze cursus ga je je niet alleen maar bezig houden met het duiken, maar ook met de diverse andere vaardigheden welke bij het duiken van pas kunnen komen. Denk hierbij aan navigeren onder water, wrakduiken, nachtduiken, opsporen en bergen (van voorwerpen) en onderwater fotografie.

Voor al deze vaardigheden zijn er specialty opleidingen te volgen welke uitgebreid ingaan op het gekozen onderwerp. De PADI Advanced Open Water diver cursus is eigenlijk een soort kennismaking met de bovengenoemde onderwerpen. De cursus bestaat uit een 5-tal duiken welke je kennis laten maken met een aantal van deze speciale vaardigheden. Uiteraard hoort er bij elke duik een stuk theorie.

Elke duik met bijbehorende theorie noemen we een “adventure dive”. Na het met goed gevolg afsluiten van 5 van deze duiken ben je geslaagd voor je Advanced brevet en mag je (meteen buddy) duiken tot een diepte van 30 meter. De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

Theorie: Elearning online
5 duiken in het buitenwater (adventure dives)

(Verplicht zijn de diep adventure duik en de navigatie adventure dive)
                
Voorwaarden:
In het bezit zijn van een PADI Open Water Diver brevet (of vergelijkbaar)
In het bezit zijn van een eigen duikuitrusting (deze is uiteraard ook te huur)

De kosten voor deze opleiding zijn € 275 per deelnemer

Dit is inclusief:
Elearning code
5 duiken in het buitenwater
Kosten voor brevetaanvraag PADI
Let op: dit is exclusief eventuele huur duikuitrusting

Bij inschrijving verzoeken wij het volledige bedrag te betalen hierna ontvang je binnen 24 uur je Elearning code, zodat je direct kunt beginnen met de theorie online.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je je diepte limiet verhogen naar 30 meter? Geef je dan nu op voor deze cursus!